Carte Blanche omarmt en helpt creatives, via tailormade ontwikkeltrajecten, om hun carrière naar een next level te tillen. Dit richt zich op authentieke, impactvolle makers die al een creatieve stempel drukken en een netwerk van betekenis hebben opgebouwd. Ze zijn klaar om de wereld te veroveren -en wij staan klaar voor hen. Wil je meer weten, werk showcasen of ons tippen?

Get in touch

Over Carte Blanche:
Carte Blanche belichaamt de avant-garde van een nieuwe generatie makers en kunstliefhebbers. Kunst inspireert, laat je reflecteren, zorgt voor historisch besef en nieuwe ideeën en heeft de kracht om je anders naar de wereld laten kijken. Wij beschouwen als het onze morele taak om de schatten van het hedendaagse te omarmen en toegankelijk te maken voor iedereen. Dat doen we met producties die een nieuwe generatie kunstliefhebbers verbinden en verrijken.

Wij duwen waar het beweegt.
Wij omarmen en ondersteunen creatives die impact maken en helpen hen via tailormade ontwikkeltrajecten om hun carrière naar een next level te tillen. Carte Blanche biedt ruimte voor kwaliteit, onconventionele concepten en de kans om een eigen unieke stempel op de wereld te drukken.

Carte Blanche is een initiatief van Provincie Flevoland.